Schade.

Schade afwikkeling.

Bij Autoschade "de Platvoet" wordt uw auto snel en vakkundig hersteld. Wij repareren voor iedere verzekeringsmaatschappij, indien nodig helpen wij u met het invullen van het schadeaangifte formulier en /of nemen wij contact op met uw verzekeringsmaatschappij.
Ook de financiele afwikkeling kunnen wij rechtstreeks met uw verzekering regelen. U betaalt alleen het eventuele eigen risico en/of het b.t.w.-bedrag als uw auto exclusief b.t.w. verzekerd is.

Is de schade voor uw eigen rekening, dan kunt u bij ons ook terecht voor een Pro Forma zodat u weet wat de schade gaat kosten.

Ten tijde van de reparatie kunt u desgewenst beschikken over een vervangende auto.

Schadeherstel.

Om de hoogte van uw schade te kunnen bepalen werken wij met een computersysteem die ons in staat stelt uw schade nauwkeurig te bepalen. Tevens hebben wij met dit systeem direct contact met de verzekeringsmaatschappij en expertise bureau's.

Uw auto wordt bij Autoschade "de Platvoet" vakkundig gerepareerd, daarvoor hebben wij de juiste vakmensen, meet & richt apparatuur en materialen in ons bedrijf.

Door het gebruik van Standox autolakken, bent u verzekerd van een perfecte lak die voor ieder voertuig geschikt is. Door het gebruik van lakken op waterbasis wordt tevens het milieu gespaard.